Home »Superfloor ®

Wat is Superfloor ®

 

Superfloor ®

HTC Superfloor ® is een revolutionaire nieuwe vloermethode die beton sterk en duurzaam maakt. Door de beton vloer met diamantschuurmachines te polijsten wordt de toplaag van het beton verwijderd en komt het sterkere onderlingende beton aan de oppervlakte ..Gebruik makend van onze HTC 2500 diamant schuurmachine bekomen we een zeer vlak en egaal geslepen betonvloer. Deze machine heeft een werkbreedte van 2.5 meter. De betonvloer wordt  met steeds fijnere diamant gepolijst en krijgt hierdoor een gesloten structuur. Deze gesloten structuur vermijdt vasthechting van stof, rubber en andere verontreinigingen op de vloer. Hierdoor is deze gemakkelijk te reinigen.

Schuren-slijpen polijsten van uw beton tot hoogglans

Door uw betonvloer te polijsten tot hoogglans komt er een onvergelijkbaar glad en glanzend oppervlak tevoorschijn, dit geeft meer helderheid aan de ruimte. Een schone vloer geeft een goede indruk en zorgt voor een veiligere werkomgeving. Uw vloer is een belangrijk deel van het dagelijks leven. De vloer moet er niet enkel mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. Daarom zult u laaiend enthousiast zijn over HTC Superfloor ®. Dankzij dit proces wordt de vloer sterker en duurzamer. Bovendien krijgt het beton een aantrekkelijke glans. Een betonvloer gepolijst tot Superfloor ® is ook beter voor het milieu en uw portemonnee.

 

Voordelen

  • Elektrostatische geleiding van de vloer
  • Makkelijk te reinigen met schrobmachine, geen rubber vervuiling
  • Lager trilniveau bij rijden met heftruck
  • Bestand tegen lassen van metaal en grote puntbelasting
  • Hoge lichtweerkaatsing, meer helderheid in de ruimte
  • Lange levensduur, slijtvast, zeer kras bestendig, kostenbesparend

Bij slechte of uitgeregende beton, krassen van het vlinderen of kleine oneffenheden kunnen wij de toplaag slijpen zodat u hierdoor weer een egaal oppervlak krijgt.

Dankzij superfloor ® krijgt beton een nieuw leven.
Een betonvloer zal nooit meer bestempeld worden als grauw, grijs, vuil en onmogelijk schoon te maken.

 

terug

 

Relevante onderdelen: Werkmilieu Superfloor

Schuren beton-vloeren,voorbehandeling coating, polijsten beton-vloeren, onderhoud superfloor, Superfloor egaliseren beton