Home »Onderhoud-Milieu

Onderhoud

onderhoud foto 1onderhoud foto 2 onderhoud foto 3 onderhoud foto 4

 

Onderhoud Superfloor ®

Een oude betonvloer trekt veel stof aan, de vele oneffenheiden bemoeilijken het onderhoud. In een HACCP-omgeving kan dit leiden tot onhygiënische situaties. Oneffenheden veroorzaken daarnaast ook trillingen, dit hindert vooral de heftruckchauffeurs. Door een betonvloer te polijsten tot een superfloor®, wordt deze geheel zonder chemicaliën veredeld. Het tot superfloor® gepolijste beton kent een onbeperkte levensduur, d.w.z. een levensduur die gelijk is aan die van het gebouw zelf.

Kosten beton polijsten tot superfloor®

De initiële kosten zijn gelijk of zelfs lager dan die voor traditionele vloeroplossingen, maar de lage onderhoudskosten en de langere levensduur maken HTC Superfloor ® op de langere termijn tot een rendabel alternatief. De life cycle costing is ca. 60% lager dan die van traditionele vloeroplossingen. In combinatie met de reinigingsmethode Twister™ krijgt u een financieel aantrekkelijke, milieuvriendelijke en eenvoudig te onderhouden vloer. Water in combinatie met de HTC-methode Twister™ kunnen alle typen vloeren schoonhouden met een minimale inspanning. Er zijn geen chemicaliën of polijstmiddelen nodig, enkel water is genoeg. HTC Twister™ ontziet de vloer om die reden beter en geeft een glanzend resultaat. De diamantschijven passen op de meeste schrobmachines op de markt.

Aangezien de superfloor® methode ervoor zorgt dat de vloer geen rubberafzettingen bindt, is een industriële ruimte met heftruck verkeer eenvoudig in onderhoud, zonder lelijke en lastige bandensporen. 

 

terug

 

Relevante onderdelen:Werkmilieu Superfloor , Schuren beton-vloeren,voorbehandeling coating, polijsten beton-vloeren, voordelen superfloor, Superfloor , egaliseren betonvloeren