Home » Polijsten beton

Polijsten beton

polijsten  foto 1polijsten foto 2polijsten foto 3polijsten foto 4

 

Superfloor

Met HTC Superfloor merkt u direct de voordelen. Een grauwe, vuile vloer verandert in een glanzende, milieuvriendelijke, makkelijk te onderhouden en duurzame vloer.
HTC Superfloor beton polijsten is een revolutionaire nieuwe vloermethode die het beton sterk en duurzaam maakt. De methode is eenvoudig maar geniaal. Door de betonvloer met machines en diamantschijven van HTC te schuren en te polijsten wordt de toplaag van het beton verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton aan het oppervlakte. Dankzij dit proces wordt de vloer sterker, duurzamer en krijgt hij een prachtige glans. De vloer is beter voor het milieu én voor uw portemonnee.
De grenzen voor wat mogelijk is worden bepaald door de kleur van de ballast(kiezel) in de beton, de grootte van de stenen en hun verdeling. Dit bij bestaande betonvloeren. Voor een nieuwe betonvloer, kan men in overleg met een betonfabrikant het beton inkleuren alvorens het polijsten. Hierdoor krijgt u een totaal ander uiterlijk van de vloer.
Beton in een ruimte die een slijtvaste en fraaie vloer vereist, kan prima tot een superfloor gepolijst worden.

Voor welke ruimte is beton plijsten van toepassing

Van winkelcentra, musea, expositieruimtes, tentoonstellingsruimtes tot distributiecentra  brengt superfloor licht en glans over de vloer. Superfloor beton polijsten kan zowel op binnen- als op buitenvloeren worden toegepast. Het is geschikt voor de behandeling van industrievloeren van logostiek bedrijven, magazijnen, openbare gebouwen, fabriekshallen, etc. Daarnaast is hij door zijn onderhoudsvriendelijke en stofvrije kwaliteiten geschikt voor voedingsbedrijven en grote winkelketens, het voordeel hier is dat Superfloor geen kauwgum vervuilling kent.

 

 

 

terug

 

Relevante onderdelen:Schuren beton-vloeren, voorbehandeling coating, polijsten beton-vloeren, voordelen superfloor, Superfloor, Egalisseren beton