Home » Polijsten beton-vloeren

Polijsten vloeren

polijsten  foto 1polijsten foto 2 polijsten foto 3 polijsten foto 4

Er zijn vele mogelijkheden voor het polijsten van een betonvloer.
De grenzen voor wat mogelijk is worden bepaald door de kleur van de ballast(kiezel) in de beton, de grootte van de stenen en hun verdeling. Dit bij bestaande betonvloeren.Voor een nieuwe betonvloer, kan men in overleg met de betonfabrikant de beton inkleuren voor het polijsten. Hierdoor krijgt u een totaal ander uiterlijk van de vloer.
Een ruimte die een slijtvaste en fraaie vloer vereist kan prima tot een superfloor™ gepolijst worden.

Van winkelcentra, musea, expositieruimtes, tentoonstellingsruimtes tot distributiecentra  brengt superfloor™ licht en glans over de vloer. Superfloor kan zowel op binnen- als op buitenvloeren worden toegepast. Het is geschikt voor de behandeling van industrievloeren van logostiek bedrijven, , magazijn,openbare gebouwen, fabriekshallen. Daarnaast is het door zijn onderhoudsvriendelijke en stofvrije kwaliteiten geschikt voor voedingsbedrijven en grote winkelketens, voordeel hier is dat Superfloor geen kauwgum vervuilling kent.

 

 

 

terug

 

Relevante onderdelen:Schuren beton-vloeren, diamand schuren, voorbehandeling coating, polijsten beton-vloeren, voordelen superfloor, Superfloor, egeliseren vloeren