Home » Slijpen beton schuren beton superfloor, beton vlak slijpen, afschuren , voorbehandeling coating

Slijpen vloeren

Werkwijze foto 1 Werkwijze foto 2 Werkwijze foto 3 Werkwijze foto 4

Superfloor biedt de oplossing voor het renoveren van uw oude betonvloer, zonder een nieuwe laag(epoxy en variante) of het uitbreken van uw betonvloer. Er wordt niets toegevoegd en aangezien er geen droogtijd nodig is, kan de vloer dadelijk in gebruik worden genomen.

SUPERFLOOR IS EEN METHODE VAN DROOG SLIJPEN, SCHUREN VAN BETON

Wat is Superfloor?
Superfloor ® is een diamantschuursysteem voor het vernieuwen van beton, hierdoor krijgt uw betonvloer zijn schoonheid terug.
Om alle voordelen te verkrijgen van een gepolijste Superfloor ®, moet het schuren en polijsten van uw beton volgens een voorgeschreven methode plaats vinden. Het is een VERNIEUWEND proces voor betonvloer renovatie.

Enkel droog schuren en polijsten. De technieck is erg milieu vriendelijk, er worden geen chemische producten toegevoegd. Vuile, versleten, moeilijk te onderhouden en stoffige beton wordt hersteld doormiddel van schuren en diamantslijpen. Nadat uw betonvloer gepolijst is kan deze ommiddelijk terug in gebruik genomen worden.

 

 

 

 

Relevante onderdelen: Werkmilieu Superfloor, slijpen vloeren, voordelen Superfloor, vloeren diamantslijpen ,egaliseren vloeren, vlakslijpen vloeren ,

slijpen schuren beton-vloeren, polijsten beton-vloeren,