Home »werkmilieu

Werkmilieu

Particulieren en winkel vloeren foto 1 Particulieren en winkel vloeren foto 2 Particulieren en winkel vloeren foto 3Particulieren en winkel vloeren foto 5Particulieren en winkel vloeren foto 9 Particulieren en winkel vloeren foto 10

Superfloor ® draagt bij  tot een beter werkmilieu.

Beton is een degelijk product, bestand tegen zware puntbelasting, mechanische belasting en vuur.

Zo kan een gepolijste betonvloer beantwoorden aan de vele technische en economische uitdagingen waar hij mee geconfronteerd wordt.

Op het industrieterrein beschermt een gepolijste betonvloer de grond tegen inwerking van vervuilde stoffen, rubberafzetting en stof maken geen kans. Wat het onderhoud vergemakkelijkt.

Het gladde zicht is niet alleen mooi, maar voorkomt ook slip en valpartijen, de vloer is dus stroef als hij nat is. Het is tevens een mooie vloer die extra licht reflecteerd.

Een betonvloer gepolijst tot superfloor vergt weining onderhoud, gewoonweg water is genoeg, samen met de twister methode en een minimale inspanning kan de vloer worden schoongehouden.

Beton heeft een bijzonder goed geluidsisolerend vermogen, vooral bij lage frequenties.

Als er bijvoorbeeld heftrucks over de vloer rijden, daalt het geluidsniveau dankzij het effen oppervlak dat met de superfloor ® methode gerealiseerd wordt. Het effen oppervlak is bovendien bijzonder mild voor heftruck(chauffeur)s omdat er geen onnodige trillingen ontstaan. Hierdoor vergen ook slijtage onderdelen van heftrucks, zoals banden en aandrijflijnen, minder onderhoud.


Een gepolijste Superfloor ® geeft een minimale hoeveelheid stofdeeltjes af en draagt hiertoe bij aan een schonere lucht.

Eindklanten getuigen van een schonere ruimte, betere werkomstandigheden, hogere efficiëntie en tevredener personeel.
In een lichtere en goed ogende omgeving met minder lawaai, heerst een beter sfeer.

terug

 

Relevante onderdelen:Schuren beton-vloeren, diamand schuren, voorbehandeling coating, polijsten beton-vloeren, voordelen superfloor, Superfloor, egeliseren vloeren